© 2017 by TAB

 

Org. nr. 998305713MVA

PERSONVERNREGLER

Digitus Nordic AS tar sine forpliktelser overfor kundene på største alvor. Dette omfatter også måten vi håndterer informasjonen du gir oss. Vi forplikter oss til å overholde alle gjeldende lover og bestemmelser med hensyn til beskyttelse av personopplysninger, og denne teksten beskriver hvordan vi håndterer de personopplysninger som vi får i vår besittelse. Opplysningene blir behandlet i henhold til kravene i personvernforordningen (GDPR) som trer i kraft i 2018. Her kan du lese mer om dette, hvis du ønsker: www.eugdpr.org. Ved å bruke Digitus Nordic AS sine tjenester, og dette nettstedet godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

 

HÅNDTERING AV PERSONOPPLYSNINGER

 

Når du handler og får faktura av oss vil vi oppbevare personopplysninger om deg som navn, adresse, telefon og e-postadresse. Dette er også informasjon vi trenger for å levere varene til deg evnt. via en transportør, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen.

Vi har sikre rutiner ved oppbevaring av disse personopplysningene. Dette for å sikre effektiv og trygg handel.Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes.

 

Vi benytter ikke Google Analytics eller cookies. Digitus Nordic AS selger heller ikke personopplysninger til tredjepart.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss via mail: post@digitusnordic.no, eller ta kontakt på telefon: 22443311.