Digitus Nordic AS – Bilens første valg!

Vi oppdatere websiden og nettbutikken, slik at bestilling inntil videre må sendes på epost eller på telefon 22 44 33 11.

Digitus Nordic er importør av høykvalitets ladekabler til elbiler. Våre ladekabler står ut fra mengden med sitt sofistikerte design og høye kvalitet. Alle våre produkter er laget med minimum O.E standard og komponenter av beste kvalitet, noe som garanterer en sikker og pålitelig lading av din elbil.
Men det stopper ikke der. Vi har også et bredt utvalg av ladeprodukter tilgjengelig på lager, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for lang ventetid eller manglende tilgjengelighet. Uansett om du er bilforhandler, installatør eller grossist (B2B, kan du være sikker på at vi har den rette ladekabelen dine kunder.

Så, hvis du vil være sikker på at du alltid har en trygg og pålitelig løsning for lading av din elbil, bør du definitivt vurdere Digitus Nordic. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre produkter og tjenester. Vårt fokus er bilforhandlere, installatører og B2B kunder og vi tilbyr svært gode priser gjennom bla avtale med Mobility Pool.

Undertittel for seksjon


Write one or two paragraphs describing your product or services. To be successful your content needs to be useful to your readers.

Begynn med kundene – finn ut hva de vil ha og gi dem det.

Oppdag mer